Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Zbanowanie

wojtek14560402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni temat został zamknięty, z powodu niejakiej skargi, a w nazwie tematu widać że jest to Sugestia.

Jestem za jak już pisałem.

Opublikowano

@up a za sugestia stoi cale forum

Jej. To na forum jest demokracja?

Co do sugestii i tak nic nie zmienimy, więc odpuśccie sobie jeżeli sami nie chcecie cierpieć. Jesteście tyle na forum, że zdajecie sobie sprawę iz pomysł upadnie zanim ktoś go rozważy.

///miesiąc bez hejtu :)

Opublikowano

Czego ludzie nie zrobią dla paru lajków i fejmu... ehh, szkoda slów ;-)

Co Wam da, usunięcie SkRa z forum hmm? Zrobi nowe konto, bedzie się ponownie udzielał i co z tego? Serio taki bul dupy o 3 litery i kolor nicku? To forum jednak z dnia na dzień schodzi na dno... i to nie przez administracje, a przez użytkowników...

Większość, ba... 90% z Was, nawet Holliego nie zna, a chcę sie go pozbyć bo inni tak chcą...

Pozdrawiam, tak... liżę dupe Holliemu tak... administracji też, owszem! :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Widze ze masakrycznie boli was dupa ze skrander dostal plakietke i jest maskotka administracji.

To tylko forum a wy to tak przezywacie. Wyluzujcie bo to sie nudne robi :(

sstwc.jpg

Opublikowano

szczerze, na po kiego grzyba wam to? Po prostu nie zwracajcie na niego uwagi, dodajcie do ignorowanych użytkowników...

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

szczerze, na po kiego grzyba wam to? Po prostu nie zwracajcie na niego uwagi, dodajcie do ignorowanych użytkowników...

On zaczepki szuka w statusach a tam się nie da ignorować.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To nie chodzi o to żeby go ignorować. I tak wszyscy mają na niego wyjebanę i się z niego śmieją. Chodzi o to, że taki troll jak on wogóle ma prawo głosu. Ile razy on robił inne fora ? Ile razy lizał ? Takich to od razu na ip.

Opublikowano

To nie chodzi o to żeby go ignorować. I tak wszyscy mają na niego wyjebanę i się z niego śmieją. Chodzi o to, że taki troll jak on wogóle ma prawo głosu. Ile razy on robił inne fora ? Ile razy lizał ? Takich to od razu na ip.

Tamten robił fora i reklamował tu to mou też niech wróci z rangą VIP on tylko chciał zakończyć projekt mpc takie tam...

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Cytuję z poprzedniego tematu, który został usunięty o.O

Za tą bandę debili powinien wylecieć z tego VIP'a i skończyć z banem 7dniowym, lecz takie teksty poszły z jego strony przez nacisk użytkowników na niego.

Ale to i tak nie zmienia faktu, ban za obrazę się należy.

w83od2.jpg

Opublikowano

Mnie nie boli, że ma plakietkę. Niech ją ma w dupie to mam. Ale wiecie co mnie boli? Gamus tyle zrobił dla forum i ma vipa, a ten troll reklamował inne forum, dostał perma i teraz po nagraniu dennego kawałka dostał vipa <wtf?!>

Jak dla mnie powinni go zbanować i dać coś a'la zakaz wchodzenia na forum jak daronian kiedyś. Może się zmieni, a może nie. daronian zrozumiał swój błąd, a Skrander pluje nam w twarz bo kokosz trzyma jego stronę i nie boi się o bana ani nic.

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...